Diensten

Home/

Diensten

Laten we samenwerken om toe te passen wat we weten en uit te voeren wat we willen bereiken!

De kernactiviteiten van Yvonne Ligtelijn Interim Management richten zich op:

  • Interim Management
  • Projectmanagement
  • Advisering en beleidsontwikkeling

Waar bent u mij misschien tegengekomen?

Met een achtergrond als Hbo-Verpleegkundige en heb ik vanaf 1981 binnen vrijwel alle werkvelden binnen de gezondheidszorg ervaring opgedaan, zowel intramuraal als extramuraal. Eerst als uitvoerende en vanaf 2002 als leidinggevende.

In 2004 heb ik Post-Hbo Hoger Management voor dienstverlening aan Avans in Breda voltooid en maakte ik de overstap naar de lokale overheid. Bijvoorbeeld als interim districtsmanager voor de gemeente Rotterdam, binnen de dienst Stadstoezicht.

Sinds 2006 werk ik als zelfstandige vanuit advies- en interimbureau Yvonne Ligtelijn Interim Management. Rond de Wmo voer ik regelmatig opdrachten uit, zoals bij Roosendaal (Noord-Brabant), Molenwaard (Zuid-Holland) en Nijkerk (Gelderland).

Van 2009 tot 2012 maakte ik onderdeel uit van Bureau Excellent. Samen met collegae zelfstandigen werkten we samen voor opdrachtgevers in het openbaar bestuur, welzijnsorganisaties, de kinderopvang en de gezondheidszorg.

Interim Management

Er is tijdelijk een manager nodig of u wilt het proces niet te ‘belasten’ met ingesleten patronen nu uw organisatie een verandering ondergaat. U schakelt Yvonne Ligtelijn in om het team te coachen en de verandering te borgen.

 

Referentieopdrachten

Projectmanagement

Uw organisatie start een belangrijk project op. Het project heeft een harde deadline en u heeft snel behoefte aan een deskundige (deel)projectleider. U huurt Yvonne Ligtelijn in om het (deel) project succesvol te leiden.

 

Referentieopdrachten

Advies en Beleidsontwikkeling

U wilt in staat zijn om samen met externe stakeholders een helder beleid te ontwikkelen en uit te voeren. Yvonne Ligtelijn gaat voor u aan de slag om dit beleid samen met uw stakeholders te ontwikkelen en vorm te geven.

 

Referentieopdrachten